Miten kasvattaa omaa brändiä?

Artikkelit Kommentit (4)

Kaupallinen yhteistyö

Tämä blogi syntyi puolivahingossa. Ajatus oikolukupalvelusta blogeille alkoi pyöriä mielessäni viime syksynä, ja eräänä tylsänä työpäivänä ostin domainin ja aloin pistää sivustoa pystyyn. Tarkoitus oli saada pieniä lisätuloja päätyöni eli kääntämisen rinnalle sekä hieman vaihtelua työpäiviin. Blogi ei vielä tässä vaiheessa kuulunut suunnitelmiin millään tavalla. Sain muutamia kivoja asiakkaita ja tarkistelin heidän tekstejään tyytyväisenä.

Vuoden vaihduttua mielessä alkoi poltella, josko blogi sittenkin olisi hyvä lisä palvelun kylkeen. Pyörittelin asiaa mielessäni ja pelkäsin, ettei minulla olisi mitään sanottavaa. Kuka sitä edes lukisi? Jo syksyllä olin eksynyt Tiia Konttisen nettisivuille, joilla viihdyin todella pitkään, vaikken edes vielä ollut bloggaaja.

Päätin mennä tutkailemaan sivuja uudemman kerran ja luin yhdeltä istumalta varmaan kymmenen postausta! Tiia suhtautuu bloggaamiseen todella positiivisesti ja kannustavasti. Tämän yhden iltapäivän aikana vakuutuin siitä, että minullahan on paljon annettavaa muille. Pystyisin perustamaan blogin, kirjoittamaan mielenkiintoista sisältöä ja hankkimaan sen avulla jopa tuloja.

Kun päätös oli tehty, vihkoni alkoi täyttyä postausideoista, somekampanjoista ja kielioppimeemeistä. Pilkunviilaamo ei olisi mikään tylsä ja kuiva nipotussivu vaan hauska ja hyödyllinen tietopankki. Tiian neuvosta aloin kirjoittaa postauksia varastoon, jotta blogin avauduttua materiaalia olisi valmiina eikä tulisi hoppu. Tämä oli kullanarvoinen vinkki! Jälkikäteen ajatellen olisin voinut kirjoittaa enemmän kuin kymmenen postausta, koska alkuhässäkkä vie yllättävän paljon aikaa.

Avasin blogin lukijoille helmikuun puolessavälissä eli noin puolitoista kuukautta sitten. Olen siis aivan aloittelija, mutta intoa riittää. Koen, että nyt on aika kehittyä, saada lisää lukijoita ja nostaa blogi uudelle tasolle. Toisin sanoen nyt alkaa brändin kasvattaminen.

Kaikki tähdet tuntuvat olevan kohdillaan, sillä juuri on alkamassa Tiian maksuton Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshop. Lähde kanssani oppimaan lisää bloggaamisesta!

Mitä, missä, milloin?

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshop alkaa 9.4. ja päättyy 16.4. Saat viikon aikana neljä sähköpostia, joissa on lyhyitä videoita ja aiheeseen liittyviä tehtäviä. Tehtävien tekemiseen menee puolisen tuntia, mutta mikäli aika ei anna myöten, videot ovat katsottavissa 29.4. asti. Ilmoittaudu mukaan 8.4. mennessä.

Miksi kannattaa osallistua?

Workshopin avulla opit:

• saamaan lisää sitoutuneita lukijoita
• kehittymään bloggaajana
• rakentamaan vahvaa brändiä
• ansaitsemaan tuloja blogin avulla
• ymmärtämään sisältömarkkinointia
• hyödyntämään blogia ilmaisena markkinointi- ja myyntikanavana

Eikö kuulostakin hyvältä? Veikkaan, että workshop sopii myös niille, joilla bloggaaminen syystä tai toisesta tökkii. Olen saanut niin paljon inspiraatiota Tiian blogista, että sähköpostikurssi on takuulla oikea bloggausinnon ja -motivaation superboosti! 2 600 osallistujaa ei voi olla väärässä.

Miten pääsee mukaan?

1. Liity mukaan tästä linkistä
2. Valitse, haluatko oppia lisää sisällöntuotannosta vai paikkariippumattomasta liiketoiminnasta
3. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein
4. Nauti tuloksista :)

Itseäni kiinnostaa verkkokurssien teko, joten liityin mukaan paikkariippumattoman liiketoiminnan työpajaan. Nähdään workshopissa!

Rekisteröityminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

* Yhteistyössä blogivalmentaja Tiia Konttisen kanssa. Linkkien klikkaaminen ei tuo minulle mitään tuloja. Vasta jos päätät liittyä maksulliseen valmennukseen, saan pienen komission.

» Artikkelit » Miten kasvattaa omaa brändiä?
30.03.2019

, ,4 kommenttia artikkelissa Miten kasvattaa omaa brändiä?

  1. Paula Sieppu says:

    paikkariippumaton liiketoiminta

  2. Olisi mieletöntä päästä mukaan tähän koulutukseen kun töiden ja asumispaikan takia en pääse henkilökohtaisesti paikalle koulutuksiin.

    • Pilkunviilaaja says:

      Sittenhän tämä sopii loistavasti sinulle! Tässä on tosiaan ensin tämä maksuton sähköpostikurssi, jonka jälkeen voi halutessaan osallistua pidemmälle, maksulliselle kurssille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

« »